Billig mekaniker​

Service på alle bilmærker​

Mere end 15 års erfaring​

Billig mekaniker​

Prisen skal ikke være en hindring​

Service på alle bilmærker

Hos os er alle biler velkomne

Mere end 15 års erfaring

Vi brænder for det vi laver!

​Service på bil – altid et godt tilbud

Følelsen efter en reparation eller service på bil, når man kan kører med ungerne og alle andre passagerer, vel vidende at bilen er sikker, bremserne virker, motoren er kontrolleret, og oliestanden er perfekt - ja det er nu alligevel en rar fornemmelse.

Vi betjener kunder fra det meste af København og omegn, fx Gentofte og Hellerup fra vores værksted i Charlottenlund.

Serviceeftersyn på bilen til den aftalte tid

Hos Din Autohjælp i København udfører vi ikke bare professionel og billig reparation og service på din bil - vi sørger selvfølgelig også for at overholde de deadlines, vi aftaler med dig. Samtidig kan du altid regne med, at vi kontakter dig, hvis der opstår uventede udgifter eller lignende. Vi står desuden altid klar til at give dig et godt tilbud på fx aircondition eller andre ekstra services.

Når vi udfører service på bil, skifter vi ikke bare reservedele og efterlader dig med en enorm og uventet regning. Vi rådgiver dig, og så tager du beslutningen – selvfølgelig!​

Med bilservice sørger du for at holde din bil ved lige, og på den måde sikrer du dig, at den fungerer optimalt. Det er der ikke bare rigtig god økonomi i dagligdagen, der er også en bonus i form af en højere salgspris, når du vælger at skille dig af med bilen igen.

Hvad koster service på bil?

Vi foretager serviceeftersyn og reparation af alle bilmærker med kundens ønsker i fokus. Vores priser varierer naturligvis efter opgavens omfang, om det fx ved service på bil viser sig, at der er en skade, der skal udbedres eller lignende. Vi bestræber os dog altid på at komme med den bedste pris, også hvis du ønsker vores ekstra services som fx installation af klimaanlæg.

Kontakt os for et godt tilbud

Du er altid meget velkommen til at kontakte os eller kigge forbi, så tager vi en snak om den service, du har brug for.

Ring på telefon 22 90 90 74 eller skriv til e-mail dinautotransport@gmail.com og få et uforpligtende tilbud.

​​

​Bliv ringet op

Vi har døgnservice!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​Din Auto Hjælp ApS

Fortunvej 2

2920 Charlottenlund

CVR: 36933445

Åbningstider:

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Herefter døgnservice

Vores kunder elsker os!

☆☆☆☆☆

​"Altid tilfreds med service! De bedste og mest ærlige mekaniker. Har sparet mange penge på grund af deres ærlighed. 100% anbefaler​"

- Akram El