Billig mekaniker​

Service på alle bilmærker​

Mere end 15 års erfaring​

Billig mekaniker​

Prisen skal ikke være en hindring​

Service på alle bilmærker

Hos os er alle biler velkomne

Mere end 15 års erfaring

Vi brænder for det vi laver!

​Båd- og vandscootermekaniker

Følelsen efter en reparation eller service på båd eller vandscooter, når man kan sejle med ungerne og alle andre om bord, vel vidende at båden eller vandscooteren er sikker, bremserne virker, motoren er kontrolleret, og oliestanden er perfekt - ja det er nu alligevel en rar fornemmelse.

Vi betjener kunder fra det meste af København og omegn, fx Gentofte og Hellerup fra vores værksted i Charlottenlund.

Serviceeftersyn på båd og vandscooter til den aftalte tid

Hos Din Autohjælp i København udfører vi ikke bare professionel og billig reparation og service på din båd eller vandscotter - vi sørger selvfølgelig også for at overholde de deadlines, vi aftaler med dig. Samtidig kan du altid regne med, at vi kontakter dig, hvis der opstår uventede udgifter eller lignende. Vi står desuden altid klar til at give dig et godt tilbud på ekstra services.

Når vi udfører service på båd eller vandscooter, skifter vi ikke bare reservedele og efterlader dig med en enorm og uventet regning. Vi rådgiver dig, og så tager du beslutningen – selvfølgelig!​

Med bilservice sørger du for at holde din båd eller vandscooter ved lige, og på den måde sikrer du dig, at den fungerer optimalt. Det er der ikke bare rigtig god økonomi i dagligdagen, der er også en bonus i form af en højere salgspris, hvis du vælger at skille dig af med båden eller vandscooteren igen.

Hvad koster service på båd eller vandscooter?

Vi foretager serviceeftersyn og reparation af alle mærker med kundens ønsker i fokus. Vores priser varierer naturligvis efter opgavens omfang, om det fx ved service på båd eller vandscooter viser sig, at der er en skade, der skal udbedres eller lignende. Vi bestræber os dog altid på at komme med den bedste pris, også hvis du ønsker vores ekstra services.

Kontakt os for et godt tilbud

Du er altid meget velkommen til at kontakte os eller kigge forbi, så tager vi en snak om den service, du har brug for.

Ring på telefon 22 90 90 74 eller skriv til e-mail dinautotransport@gmail.com og få et uforpligtende tilbud.

​​

​Bliv ringet op

Vi har døgnservice!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​Din Auto Hjælp ApS

Fortunvej 2

2920 Charlottenlund

CVR: 36933445

Åbningstider:

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Herefter døgnservice

Vores kunder elsker os!

☆☆☆☆☆

​"Altid tilfreds med service! De bedste og mest ærlige mekaniker. Har sparet mange penge på grund af deres ærlighed. 100% anbefaler​"

- Akram El