Billig mekaniker​

Service på alle bilmærker​

Mere end 15 års erfaring​

Billig mekaniker​

Prisen skal ikke være en hindring​

Service på alle bilmærker

Hos os er alle biler velkomne

Mere end 15 års erfaring

Vi brænder for det vi laver!

​Leasing af biler gjort nemt og fleksibelt

Har du brug for en bil i nærmeste fremtid, så er billeasing et oplagt valg. Hos Din Auto Hjælp har vi besluttet, at vi gerne vil gøre leasing af biler så nemt som muligt for dig, uanset hvad du har brug for. 

Vi har derfor samlet vores leasing af biler, autoværksted og dækcenter under ét tag, så vi kan tilbyde dig de allerbedste muligheder og priser.

Vi tilbyder leasing af biler til kunder i København og Nordsjælland, da vores værksted er beliggende i Charlottenlund nær fx Gentofte og Hellerup.

Hvad indebærer leasing af biler?

Vores leasing dækker både over privatleasing og erhvervsleasing, fx for virksomheder. Et af vores mest populære produkter er flexleasing, som især er en god løsning for private leasere. Vi tilbyder også gode priser på firma leasing, hvis du skal bruge en firmabil.

Du får desuden både forsikring og CarGarantie med i pakken, når du leaser gennem os, både som privat og som virksomhed. Det betyder, at der både er garanti på motoren og gearkassen i alle de biler, vi leaser.​

Hvad er flexleasing?

Når man taler om leasing af biler, så er flexleasing en løsning, der især egner sig til leasing af de mere eksklusive luksusbiler, såsom BMW, Mercedes og Audi. Det er en type leasing, der har rigtig mange fordele, fordi det giver mulighed for at betale bilens registreringsafgift løbende og ikke på én gang.

Når du køber en bil, skal hele registreringsafgiften betales samtidig, men med flexleasing foregår det som regel månedsvis. Det betyder, at du med denne fleksible type leasing af biler binder dig betydeligt mindre økonomisk til bilen. Med denne type billeasing kan du spare rigtig mange penge, hvis du ønsker at køre i en ellers dyr bil.

Kontakt os – vi hjælper med at finde din leasingmodel

Kunne du tænke dig at høre mere om de muligheder, vi tilbyder indenfor leasing af biler? Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om vores priser, betingelser og vores forskellige typer leasing af biler.

Vi kan kontaktes på telefon 22 90 90 74 eller på vores e-mail dinautotransport@gmail.com. Vi ser frem til at høre fra dig.​

​Bliv ringet op

Vi har døgnservice!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få tilbud på din drømmebil​

​Drømmebilen er lige om hjørnet, du behøver ikke vente længere. Få et tilbud allerede i dag.

Du vil modtage et tilbud indenfor 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​Din Auto Hjælp ApS

Fortunvej 2

2920 Charlottenlund

CVR: 36933445

Åbningstider:

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Herefter døgnservice

Vores kunder elsker os!

☆☆☆☆☆

​"Altid tilfreds med service! De bedste og mest ærlige mekaniker. Har sparet mange penge på grund af deres ærlighed. 100% anbefaler​"

- Akram El