Billig mekaniker​

Service på alle bilmærker​

Mere end 15 års erfaring​

Billig mekaniker​

Prisen skal ikke være en hindring​

Service på alle bilmærker

Hos os er alle biler velkomne

Mere end 15 års erfaring

Vi brænder for det vi laver!

​Autoelektriker til rådighed hele døgnet

Har du problemer med din bils ledninger, det kan for eksempel være start- eller ladeproblemer, er det en autoelektriker, du skal have fat i. Hos Din Auto Hjælp ApS er vi til rådighed døgnet rundt. Det betyder, at du aldrig er mere end et opkald væk fra at få fikset din bil. 

Vi servicerer biler i Charlottenlund, Gentofte, Hellerup og hele København. Søger du et autoværksted, hvor vi kan ordne alle dele af din bil og tilmed med et smil på læben, er Din Auto Hjælp ApS det helt rette sted.

Hvornår har du brug for en autoelektriker?

Selvom du måske ikke kan se det eller er klar over det, indeholder en bil masser af elektronik. Særligt nyere biler er fulde af elektronik. Når der er problemer eller går noget galt med den elektronik, er det en autoelektriker, du har brug for. Hos os finder du højtkvalificerede autoelektrikere, som med garanti kan hjælpe dig, hvad end dit problem måtte være

På vores autoværksted tilbyder vi døgnservice for din bil og klarer meget mere end blot auto-el opgaverne. Vi reparerer desuden biler af alle mærker på vores værksted, og er der behov for at beholde din bil i længere tid, kan du tilmed få en lånebil med hjem. Det kalder vi god service.​

Kompetent autohjælp til en god pris

Der er ikke mange autoværksteder, der tilbyder det niveau af service, som vi gør, til så billig en pris. Foruden vores døgnservice, den brede vifte af faglighed og muligheden for lånebil har vi en lang række aftaler med forsikringsselskaber, sådan at du også kan få klaret dine forsikringsskader hos os, hvis der er behov for det. Du kan desuden også lease bil hos os.

Vil du gerne vide mere om, hvad en autoelektriker kan gøre for dig, hører vi gerne fra dig på telefon 22 90 90 74 eller e-mail dinautotransport@gmail.com – vi ser frem til at høre fra dig.

​​

​Bliv ringet op

Vi har døgnservice!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​Din Auto Hjælp ApS

Fortunvej 2

2920 Charlottenlund

CVR: 36933445

Åbningstider:

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Herefter døgnservice

Vores kunder elsker os!

☆☆☆☆☆

​"Altid tilfreds med service! De bedste og mest ærlige mekaniker. Har sparet mange penge på grund af deres ærlighed. 100% anbefaler​"

- Akram El