Billig mekaniker​

Service på alle bilmærker​

Mere end 15 års erfaring​

Billig mekaniker​

Prisen skal ikke være en hindring​

Service på alle bilmærker

Hos os er alle biler velkomne

Mere end 15 års erfaring

Vi brænder for det vi laver!

Dækcenter: Opbevaring af vinterdæk og hjulskift til gode priser

Leder du efter det bedste dækcenter? Hos Din Auto Hjælp ApS tilbyder vi alt lige fra opbevaring af vinterdæk til hjulskift, afbalancering af dæk samt salg af brugte og nye dæk. Vi er beliggende i Charlottenlund, men hjælper også kunder i Gentofte, Hellerup og i hele København.

Vi har mange års erfaring indenfor branchen og har derfor en bred viden om at skifte dæk. Mangler du hjælp til at få skiftet dæk, står vi til hver en tid klar til at hjælpe. Vi ved, hvor vigtigt det er at skifte dæk, når sæsonerne skifter. Hvis dækkene ikke er i orden, kan du nemlig risikere uheld – også selvom du har gode bremser.

Ud over vores brede erfaring indenfor automekanik opbevarer vi også vinterdæk, når behovet for hjulskift opstår. Med de rette vinterdæk er du garanteret det bedste vejgreb og en god kørekomfort. Øg sikkerheden, og gør dine medpassagerer og dig selv tryg ved at få skiftet dæk hos os.

Hos Din Auto Hjælp ApS hjælper vi blandt andet med:

  • Autoservice
  • Leasing af bil
  • Brugte biler
  • Hjulskift
  • Skrotning

Søger du yderligere informationer eller professionel rådgivning, vil vi til hver en tid rådgive dig om, hvilke vinterdæk du bør vælge.​

Opbevaring af vinterdæk i vores dækcenter

Med vores opbevaring af vinterdæk har vi tilpasset lageret, så du til hver en tid kan komme forbi til et hjulskift. 

For at være sikker på, at sikkerheden er i orden, skal hjulene have et tydeligt mønster. Alle vores vinterdæk har tydelige mønstre og er klar til at blive skiftet ud med sommerdækkene.

Det er altid en god idé at være på forkant, så du er klar til de nye vejrforhold og glatte vejbaner. Derfor anbefaler vi, at du tager kontakt til os hurtigst muligt, så vi kan komme i gang med montering af dæk.

Vi kan ikke pointere nok, hvor vigtige dækkene er for din sikkerhed og kørsel. Derfor er vores priser rimelige og konkurrencedygtige. Det er nemlig vigtigt, at alle har råd til at få sat nye dæk på bilen i vores dækcenter – uanset om det drejer sig om sommer- eller vinterdæk.

De dæk, vi på nuværende tidspunkt har opbevaret, er alle i høj kvalitet. Hvad end du har brug for afbalancering af dæk, montering af dæk eller lapning af dæk, står vi klar til at hjælpe.

Bestil tid allerede i dag

Hvis du har brug for et erfarent dækcenter med fair priser, hører vi meget gerne fra dig. 

Vi tilbyder at skifte dine hjul uanset behov og dæktype. Vores opbevaring af vinterdæk gælder året rundt, så vi er klar til at hjælpe dig, når du ringer og bestiller tid eller blot kigger forbi.

Kontakt os for flere informationer på telefon 22 90 90 74 eller skriv til vores e-mail dinautotransport@gmail.com.

Vi ser frem til at høre fra dig.​

​Bliv ringet op

Vi har døgnservice!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​Din Auto Hjælp ApS

Fortunvej 2

2920 Charlottenlund

CVR: 36933445

Åbningstider:

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Herefter døgnservice

Vores kunder elsker os!

☆☆☆☆☆

​"Altid tilfreds med service! De bedste og mest ærlige mekaniker. Har sparet mange penge på grund af deres ærlighed. 100% anbefaler​"

- Akram El