Billig mekaniker​

Service på alle bilmærker​

Mere end 15 års erfaring​

Dækcenter med hjulskift til fordelagtig pris

Leder du efter det perfekte dækcenter? Vi tilbyder hjulskift, afbalancering af dæk samt salg af brugte og nye dæk i vores dækcenter. Vi er et billigt dækcenter beliggende i Nordvest, hvorfor mange af vores kunder kommer fra Nørrebro, Østerbro og andre byen i København. 

Her kan du få sommerdæk og vinterdæk i højeste kvalitet. Vi tilbyder også afbalancering af dæk, lapning af dæk også kan du naturligvis også få helt nye dæk.

Vigtigt med dækskifte hos et dækcenter

I vores dækcenter har vi den helt rette viden omkring hjulskift. Det er enormt vigtigt at have dæk, der passer til forholdene og sæsonen på bilen, hvis man vil være sikker i trafikken. Er dækkene ikke i orden, kan du have nok så gode bremser eller affjedring. 

Dækkene er dem, der har den direkte kontakt med vejbanen, og for at de kan have det bedste vejgreb, skal de have et tydeligt mønster.

Ud over sikkerhed giver nye dæk også en langt bedre kørekomfort, mindre støj og igen den der rare fornemmelse af, at man har sikret sig selv og sine medpassagerer, så godt man kan.

Der er ingen tvivl. Den absolut vigtigste sliddel på din bil er dækkene. At man ydermere risikerer bøder for slidte dæk, er en anden side af historien. 

Hvad koster hjulskift?

Af netop de nævnte grunde er det vigtigt for os, at alle har råd til at få sat nye dæk på bilen – uanset om det er sommerdæk eller vinterdæk.

Hos vores dækcenter tilbyder vi hjulskift til kun 249 kroner, så kig forbi, hvis du er på Nørrebro, Østerbro eller et andet sted i København. Vi tilbyder også lapning af bildæk, hvis der siver luft ud af dækket. Hos os får du kun gode priser! Kontakt os og hør mere på telefon 22 90 90 74 eller skriv til vores e-mail dinautotransport@gmail.com.

​Bliv ringet op

Vi har døgnservice!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Billig mekaniker​

Prisen skal ikke være en hindring​

Service på alle bilmærker

Hos os er alle biler velkomne

Mere end 15 års erfaring

Vi brænder for det vi laver!

Adresse

​Din Auto Hjælp ApS

Rentemestervej 57
​2400 København NV

CVR: 36933445

Kontakt os

Vores kunder elsker os!

☆☆☆☆☆

​"Altid tilfreds med service! De bedste og mest ærlige mekaniker. Har sparet mange penge på grund af deres ærlighed. 100% anbefaler​"

- Akram El