Billig mekaniker​

Service på alle bilmærker​

Mere end 15 års erfaring​

Billig mekaniker​

Prisen skal ikke være en hindring​

Service på alle bilmærker

Hos os er alle biler velkomne

Mere end 15 års erfaring

Vi brænder for det vi laver!

Mekaniker tilbyder autohjælp med døgnservice

Har du brug for en billig mekaniker, som kan yde en god og kvalitetsbevidst bilservice i Charlottenlund, Hellerup, Gentofte og hovedstadsområdet? Så er vi de rette at kontakte. Vi har mange års erfaring med autohjælp, og vi tilbyder bilservice af høj kvalitet.

Vi er et professionelt autoværksted med masser af erfaring inden for bilreparation og service. Gennem årene har vi løst mange forskellige opgaver for tilfredse kunder, som ofte vender tilbage til vores værksted. Hos os er ingen opgave hverken for simpel eller kompliceret – vi løser det hele med et smil.

Skulle der opstå en akut situation, har vi døgnservice, hvor vi hurtigt rykker ud på alle tider af døgnet.

Hvad laver en mekaniker?

Vi yder autohjælp af høj kvalitet – uanset opgaven. Arbejdet foretages af dygtige og ikke mindst billige mekanikere, så du ikke får en stor regning. 

Alle medarbejdere hos os er veluddannede og passionerede, hvorfor du er garanteret et solidt og professionelt resultat hver gang. Du kan med andre ord trygt lade vores mekaniker udføre autohjælp for dig.

Vores mekaniker kan hjælpe dig med en lang række problemer inden for autohjælp til en attraktiv pris. 

Har din bil fået en bule, ridser i lakken, eller har du brug for at få udskiftet din kofanger, så er vi de helt rette til jobbet.

Vi har ydermere døgnservice, og du vil derfor få din bil hurtigt tilbage – med skaden udbedret til perfektion. Leder du efter autohjælp, hvor du kan få din bil til service, så kan vi også hjælpe dig.

Vores mekaniker har stor erfaring med alle biltyper og tager derfor imod alle biler samt modeller. Vi kan også stå for afbalancering af dine dæk med mere, hvorfor vi helt sikkert kan hjælpe dig med dit problem.

Få kompetent autohjælp hos automekaniker

Vores bilværksted har åbent døgnet rundt og kan derfor altid hjælpe dig med at få din bil på rette køl.

Vi er din lokale autohjælp, hvis du bor i hovedstadsområdet, og vi sørger for, at din bil bliver så god som ny igen, hvad end der er tale om et rutinetjek eller en ulykke med behov for vejhjælp – eventuelt i forbindelse med en forsikringsskade. Ring til os på telefon 22 90 90 74 eller send en e-mail til dinautotransport@gmail.com.

​Bliv ringet op

Vi har døgnservice!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​Din Auto Hjælp ApS

Fortunvej 2

2920 Charlottenlund

CVR: 36933445

Åbningstider:

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Herefter døgnservice

Vores kunder elsker os!

☆☆☆☆☆

​"Altid tilfreds med service! De bedste og mest ærlige mekaniker. Har sparet mange penge på grund af deres ærlighed. 100% anbefaler​"

- Akram El