Billig mekaniker​

Service på alle bilmærker​

Mere end 15 års erfaring​

Undervognsbehandling af din bil​

Det er vigtigt, at du fra tid til anden får lavet en undervognsbehandling af din bil, hvad enten det er en forholdsvis ny bil eller en bil med mange kilometer i sig.

Hos Din Auto Hjælp kan vi klare en undervognsbehandling af enhver bil uanset fabrikant og model, og vi sørger for, at din bil bliver tjekket grundigt efter, bliver smurt og er så god som ny, når du får den tilbage igen.

Vi udfører undervognsbehandling af høj standard

​Det kan ikke undgås, at din bil bliver udsat for slidtage, når du kører i den. Vejret, vejbelægningen og andre faktorer påvirker alle sammen bilen, og den vil blive ramt af en smule rust og anden slidtage.

Og behandler du ikke denne, så vil din bil på før eller senere stå af. Men får du lavet en undervognsbehandling engang imellem, så kan du forlænge levetiden af din bil med mange år.

Vi kan give din bil en grundig undervognsbehandling, hvor vi fjerner rust, skidt og snavs fra alle hjørner og kroge, og får din bil spændt efter, så den kører optimalt igen.​​

Vi har mange års erfaring med udførsel af undervognsbehandling, og vi kan derfor garanterer dig fuld valuta for din penge. Samtidig får du naturligvis også et rutinemæssigt service tilbudt til en rigtig god pris.

Vil du vide mere?

​Det er vigtigt, at du passer og plejer din bil ordentligt. Men det er ikke alle afkroge, som du kan komme til, eller har den nødvendige viden og erfaring med, så du selv kan klare problemerne.

Derfor står vi til rådighed, hvis du har brug for en undervognsbehandling af din bil. Kom ind forbi, hvis du befinder dig nær Østerbro, Nørrebro eller andre steder i København, eller ring til os på telefon 22 90 90 74, så laver vi en aftale med undervognsbehandling. Du kan også sende os en e-mail på dinautotransport@gmail.com.​

​Bliv ringet op

Vi har døgnservice!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Billig mekaniker​

Prisen skal ikke være en hindring​

Service på alle bilmærker

Hos os er alle biler velkomne

Mere end 15 års erfaring

Vi brænder for det vi laver!

Adresse

​Din Auto Hjælp ApS

Rentemestervej 57
​2400 København NV

CVR: 36933445

Kontakt os

Vores kunder elsker os!

☆☆☆☆☆

​"Altid tilfreds med service! De bedste og mest ærlige mekaniker. Har sparet mange penge på grund af deres ærlighed. 100% anbefaler​"

- Akram El