Billig mekaniker​

Service på alle bilmærker​

Mere end 15 års erfaring​

Billig mekaniker​

Prisen skal ikke være en hindring​

Service på alle bilmærker

Hos os er alle biler velkomne

Mere end 15 års erfaring

Vi brænder for det vi laver!

Udskiftning af forrude på alle biltyper​

Har du været ude for et stenslag eller en ulykke, som gør, at du skal have skiftet forruden på din bil, så er vi de helt rette til at varetage opgaven.

Vi har mange års erfaring med udskiftning af forrude, og vi kan derfor hjælpe din bil igennem processen hurtigt og effektivt, så du igen kan komme ud og køre på vejene.

Høj kvalitet ved udskiftning af forrude

​Uanset hvilken bil du har, og om det er en varevogn eller en almindelig personbil, så vil vi kunne klare udskiftning af forrude. Vi har åbent døgnet rundt, så du kan altid køre ind forbi os, hvis du har brug for at få udskiftet din forrude.

​Det kan være svært at vurdere, om du skal have udskiftet din forrude, hvis du har fået et stenslag. Det er vigtigt, at der ikke kommer skidt ned i slaget, så denne forværrer forrudens tilstand.​

​Du kan altid komme ind forbi og få vores vurdering, hvis du er i tvivl. Men har du været ude for en bilulykke, hvor din forrude er gået itu, så skal den udskiftes.

Hos Din Auto Hjælp vil vi kunne hjælpe dig med udskiftning af forrude, og vi har altid mulighed for at bestille den rigtige størrelse hjem, så forruden passer til din bil også.

Vi yder god kundeservice

​​Et af vores varetegn er, at vi ønsker at yde både god autohjælp og god kundeservice. Derfor har vi kun dygtige, kompetente og ikke mindst kunde- og servicemindede mekanikere ansat.

Kontakt os i dag på telefon 22 90 90 74 eller skriv til e-mail dinautotransport@gmail.com, og så kan vi aftale nærmere.​

​Bliv ringet op

Vi har døgnservice!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​Din Auto Hjælp ApS

Fortunvej 2

2920 Charlottenlund

CVR: 36933445

Vores kunder elsker os!

☆☆☆☆☆

​"Altid tilfreds med service! De bedste og mest ærlige mekaniker. Har sparet mange penge på grund af deres ærlighed. 100% anbefaler​"

- Akram El